Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de pește Braziliană. Această rețetă servește 8 și costă 2,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 217 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, coriandru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tocană De Pește Braziliană, pentru Moqueca (tocană de pește Braziliană), și Tocană De Pește Braziliană / Moqueca.
Instrucțiuni
1
Se usucă fileurile de pește și se pun într-un castron. Se amestecă sucul de lămâie, ardeii malagueta, 1 lingură de usturoi și 1 1/2 linguriță de sare, apoi se toarnă peste pește și se aruncă pentru a se combina. Marinați, acoperit și răcit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Suc De Lămâie
Ardei
Usturoi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați creveți și răciți cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 1 1/2 ore în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
3
Puneți roșiile în fundul unei oale largi de 5 până la 6 litri. Se acoperă cu ceapă și lingura rămasă de usturoi, apoi se presară cu ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Tomate
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Așezați pătlaginele deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pătlagină
5
Se presară uniform cu restul de 1/2 linguriță de sare. Aranjați peștele în 1 strat deasupra pătlaginei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătlagină
Pește
Sare
6
Presărați coriandru și pătrunjel peste pește, apoi aranjați creveții în 1 strat peste ierburi, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Marinada
Pătrunjel
Creveți
Ierburi
Pește
7
Se toarnă ulei și se marinează uniform peste amestec în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Aduceți la foc mic, apoi acoperiți oala. Reglați căldura pentru a fierbe ușor până când legumele sunt înmuiate și au eliberat lichid și peștele este doar gătit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.