Tocană De Pește

Tocană de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, catsup, file de pește de apă dulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), Tocană De Pește, și Tocană De Pește.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie pana cand este crocanta; scurgeți slănina, rezervând picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Saut ceapa în slănină se scurge până se înmoaie; scoateți cu o lingură cu fante și puneți-o deoparte.
Saut pește în picături rămase până când peștele este ușor rumenit.
Scoateți peștele din tigaie și tăiați-l în bucăți de mușcătură.
Combinați slănină, ceapă, catsup și 1/2 cană de apă în tigaie. Simmer 5 minute.
Combinați făina, laptele praf, sarea și apa rămasă într-o cratiță medie, amestecând bine. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa. Se amestecă amestecul de pește. Gatiti pana se incalzeste bine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.