Tocană de năut condimentată cu pâine prăjită Feta

Tocanita de năut condimentată cu pâine prăjită Feta este o vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 334 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pâine rustică, semințe de coriandru, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de năut condimentată cu chimen cu iaurt de mentă, Ciuperci Condimentate, Năut Și Tocană De Roșii {Vegetarian, Vegan}, și Pâine prăjită cu spaghete-dovlecei și năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un mortar și pistil , zdrobiți usturoiul, ardeii iute, coriandrul, sarea și chimenul pentru a forma o pastă aspră plină de semințe crăpate.
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de usturoi și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.Se amestecă jumătate din năut, roșii, ardei roșii prăjiți și bulion. Acoperiți oala și fierbeți la foc foarte mic, amestecând des, timp de 45 de minute.
Lasă să se răcească ușor.Între timp, prăjiți ușor feliile de pâine într-un cuptor de 350 de grade timp de aproximativ 5 minute.
Scoateți pâinea prăjită din cuptor și porniți broilerul pentru a se încălzi. Într-un castron mic amestecați roșiile tocate, oregano și feta.
Adăugați un strop de ulei de măsline foarte bun. Strângeți aproximativ 1 lingură de Mermaid deasupra fiecărui pâine prăjită și așezați-le pe o foaie de copt.
Puneți toasturile sub broiler pentru câteva momente până când încep să baloneze și să se rumenească.
Scoateți toasturile de la broiler. Pune deoparte.Folosind un blender de imersie, procesați amestecul răcit de roșii și năut într-un piure ușor gros.
Adăugați restul de mazăre. Întoarceți tigaia în aragaz și reîncălziți. Împărțiți tocanita între boluri și serviți cu toasturile de roșii și feta pe lateral.