Tocană de nuci măcinate africane cu Topping de smântână-arpagic
Rețeta tocană de nuci măcinate africane cu Topping de smântână-arpagic este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. Această rețetă servește 6 și costă 1,72 USD pe porție. Acest curs principal are 431 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați arahide prăjite uscate, ulei de canolan, cuișoare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cartof Copt De Bază Cu Slănină, Smântână Și Topping De Arpagic, Brioșe De Arpagic Cu Smântână, și Smântână' n ' cartofi de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați smântâna și arpagicul într-un bol mic; acoperă. La frigider 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Arpagic
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați ceapa și ardeiul gras; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
4
Adăugați usturoi; sotati 30 de secunde. Se amestecă arahidele, sarea și ardeiul roșu zdrobit; sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Arahide
Usturoi
Sare
5
Adăugați cartofi, bulion și roșii; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră și 10 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Tomate
Bulion
6
Locul 1 2/3 cani tocană în fiecare din 6 boluri; top fiecare servire cu aproximativ 2 1/2 linguri amestec de smantana.
Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca vinuri MAN Family Pinotage. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.