Tocană De Miel În Stil Irlandez
Friptura de miel în stil irlandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 276 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de cartofi de copt, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 101 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tocană Irlandeză De Miel, Tocană Irlandeză De Miel, și Tocană Irlandeză De Miel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Așezați carnea de miel, ceapa, cartofii, morcovul și țelina într-o oală rezistentă la cuptor sau o farfurie. Condimentează fiecare strat cu pătrunjel, sare și piper pe măsură ce mergi.
Se toarnă bulionul de vită și se acoperă bine.
Coaceți timp de 1 1/2 până la 2 ore în cuptorul preîncălzit, până când legumele și carnea sunt foarte fragede. Împărțiți în boluri și garnisiți cu pătrunjel suplimentar.