Tocană de miel de primăvară este o rețetă fără lactate, cu 8 porții. Acest fel principal are 941 de calorii , 70 g de proteine și 35 g de grăsime per porție. Pentru 5,84 USD per porție , această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a fost perfect. Este perfect pentru Paste . Dacă aveți la îndemână muștar dijon fin, morcovi, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor super lingură de 97% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de miel și ciuperci , Tocană de miel și Tagine de miel șiSecretul celei mai bune tocane instantanee de miel .
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru mine, morcovii mici și păstârnacul simbolizează începutul sezonului de primăvară. Această rețetă de tocană sărbătorește asta pentru mine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
3
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pastarnac, Spalat Si Curatat Bine De Coaja
4
Încinge un cuptor olandez la foc mare și adaugă uleiul. Se condimentează bucățile de miel pe toate părțile cu sare și piper. Când uleiul începe să fumeze ușor, folosiți o pereche de clești metalici pentru a aranja mielul, într-un singur strat, în uleiul încins. Rumeniți carnea pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Scoateți carnea și transferați-o într-un bol mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul și zahărul brun. Asezonați cu sare și piper, după gust, și gătiți timp de 2 până la 3 minute. Se amestecă păstârnacul și morcovii și se fierbe până devin ușor fragezi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați vermutul, foile de dafin, muștarul, carnea rumenită, oasele de miel și supa. Se amestecă pentru a se combina și se pune vasul în centrul cuptorului, neacoperit. Gătiți până când carnea este fragedă când este străpunsă cu vârful unui cuțit, aproximativ 1 până la 1 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Oase De Miel
Vermut
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Chiar înainte de servire, puneți o tigaie mare de fontă la foc mediu-mare și ungeți-o cu ulei de măsline. Odată încălzit, adăugați cățeii de usturoi rămași și pâinea feliată și prăjiți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți pâinea prăjită din tigaie și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți tocanita din cuptor și folosiți o lingură mare pentru a îndepărta orice exces de grăsime sau impurități care formează suprafața sosului și îndepărtați oasele. Gust pentru condimente. Adăugați verdeața de muștar și mazărea, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Verde
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă