Tocană De Legume Și Carne De Vită

Tocană de legume-carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 359 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, bere, carne de tocană de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Tocană De Vită De Legume, Carne de vită și legume, și Carne de vită și legume.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți 5 minute, rumenind pe toate părțile.
Adăugați bulion de vită și următoarele 9 ingrediente (bulion prin piper negru), amestecând pentru a combina; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional. Aruncați frunzele de dafin și crengile de cimbru.
Combinați 1/4 cană de apă, făină, suc de lămâie și zahăr, amestecând bine cu un bici.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de carne de vită, amestecând constant; se aduce la fierbere. Gatiti 3 minute sau pana cand este usor gros, amestecand constant.
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.