Tocană de legume mediteraneene peste mămăligă moale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de legume mediteraneene peste Polentan moale. Această rețetă face 6 porții cu 338 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, mămăligă, năut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de pui și Andouille peste mămăligă moale, Ragout de legume de toamnă cu Polenta moale, și Tocană de fasole și legume cu mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecelul și usturoiul și sotati 30 de secunde. Se amestecă piper negru, roșii și năut; reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
În timp ce gătește tocană, aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați polenta, amestecând cu un bici. Reduceți căldura; se fierbe 3 minute sau până se termină, amestecând ocazional. Se amestecă brânza.
Serviți tocană peste polenta.