Tocană De Homar Groasă

Tocană De Homar Groasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de homar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 761 calorii. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $1.98 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, morcovi, homari de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul dulce, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mere Ceresc ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Tocană De Homar Groasă, Tocană De Vită Groasă, și Tocană De Legume Groase.

Instrucțiuni

1
Blanch homarii timp de 4 minute într-o oală mare cu apă de mare proaspătă clocotită sau apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scoateți din apă, faceți o mică gaură în partea superioară a fiecărui cap și lăsați să se scurgă. Rupeți ghearele și coada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
ApăApă
3
Scoateți tomalley-ul din corp și puneți-l deoparte în frigider. Scoateți carnea, tăiați-o în bucăți mari de mușcătură și puneți-o deoparte la frigider. Asigurați-vă că îndepărtați tracturile intestinale din cozi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Așezați toată coaja și corpurile într-o cratiță mare și abia acoperiți cu apă (aproximativ 2 1/2 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați ceapa și frunzele de dafin. Aduceți la fierbere, degresați și reduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
6
Curățați și însămânțați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
7
Puneți semințele și sucul în bulionul de homar și tăiați roșia în zaruri medii; pune deoparte. Alegeți cervilul de pe tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De HomarStoc De Homar
ChervilChervil
TomateTomate
SucSuc
SemințeSemințe
8
Adăugați tulpinile în stoc și tocați grosolan frunzele de chervil; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChervilChervil
StocStoc
9
După ce stocul a fiert timp de aproximativ 1 oră, adăugați smântâna grea; mai fierbeți aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
StocStoc
10
Fierbeți prazul și morcovii în unt într-o oală de supă până când încep să se înmoaie (aproximativ 5 minute). Acum adăugați roșiile și carnea de homar și fierbeți încă 2 sau 3 minute. Strecurați bulionul cremos de homar în oala cu supă (ar trebui să aveți aproximativ 6 căni de lichid). Condimentează după gust cu sare, piper și piper cayenne și presară cu chervil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Stoc De HomarStoc De Homar
Carne De HomarCarne De Homar
TomateTomate
MorcovMorcov
ChervilChervil
UntUnt
PiperPiper
PrazPraz
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
11
Se servește cu crutoane tomalley.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
12
Gătitul lui Jasper White din Noua Anglie de Jasper White
13
Cărți De Biscuiți
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista