Tocană De Homar Groasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de homar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 761 calorii. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $1.98 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, morcovi, homari de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul dulce, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mere Ceresc ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Tocană De Homar Groasă, Tocană De Vită Groasă, și Tocană De Legume Groase.
Instrucțiuni
Blanch homarii timp de 4 minute într-o oală mare cu apă de mare proaspătă clocotită sau apă sărată.
Scoateți din apă, faceți o mică gaură în partea superioară a fiecărui cap și lăsați să se scurgă. Rupeți ghearele și coada.
Scoateți tomalley-ul din corp și puneți-l deoparte în frigider. Scoateți carnea, tăiați-o în bucăți mari de mușcătură și puneți-o deoparte la frigider. Asigurați-vă că îndepărtați tracturile intestinale din cozi.
Așezați toată coaja și corpurile într-o cratiță mare și abia acoperiți cu apă (aproximativ 2 1/2 litri).
Adăugați ceapa și frunzele de dafin. Aduceți la fierbere, degresați și reduceți la foc mic.
Curățați și însămânțați roșiile.
Puneți semințele și sucul în bulionul de homar și tăiați roșia în zaruri medii; pune deoparte. Alegeți cervilul de pe tulpini.
Adăugați tulpinile în stoc și tocați grosolan frunzele de chervil; pus deoparte.
După ce stocul a fiert timp de aproximativ 1 oră, adăugați smântâna grea; mai fierbeți aproximativ 20 de minute.
Fierbeți prazul și morcovii în unt într-o oală de supă până când încep să se înmoaie (aproximativ 5 minute). Acum adăugați roșiile și carnea de homar și fierbeți încă 2 sau 3 minute. Strecurați bulionul cremos de homar în oala cu supă (ar trebui să aveți aproximativ 6 căni de lichid). Condimentează după gust cu sare, piper și piper cayenne și presară cu chervil.
Se servește cu crutoane tomalley.
Gătitul lui Jasper White din Noua Anglie de Jasper White