Tocană De Fructe De Mare În Stil Cioppino

Tocană De Fructe De Mare În Stil Cioppino
Tocanita de fructe de mare în stil Cioppino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 208 calorii, 21g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână usturoi îmbuteliat, piper, scoici de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană De Fructe De Mare În Stil Cioppino, Tocană De Cioppino Cu Fructe De Mare, și San Francisco Stil Fructe De Mare Cioppino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul roșu în tigaie; saut timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați midii, scoici și creveți la tigaie; saut timp de 1 minut. Se amestecă 1/2 cană suc de scoici, pătrunjel și roșii tăiate cubulețe; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute sau până când midiile se deschid și aruncați orice coajă nedeschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista