Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de fructe de mare din San Francisco. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, vin, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ San Francisco Stil Fructe De Mare Cioppino, Tocană De Fructe De Mare, și Tocană De Fructe De Mare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare de supă, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați șalota și usturoiul și gătiți la foc mare, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Se adaugă vinul și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați bulionul, sucul de scoici, roșiile, cimbru, frunza de dafin și sosul fierbinte și condimentați cu sare și piper. Se aduce la fierbere la foc mare și se gătește până se reduce ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi
5
Adăugați scoicile, acoperiți și gătiți până când majoritatea se deschid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
6
Adăugați snapperul și creveții, acoperiți și fierbeți până când sunt fierte și scoicile rămase s-au deschis, 2 până la 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați fructele de mare în 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați untul și pătrunjelul și gătiți la foc moderat timp de 1 minut, învârtind tigaia. Puneți bulionul peste fructele de mare și serviți cu pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie