Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de fructe de mare din San Francisco. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, vin, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ San Francisco Stil Fructe De Mare Cioppino, Tocană De Fructe De Mare, și Tocană De Fructe De Mare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare de supă, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați șalota și usturoiul și gătiți la foc mare, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se adaugă vinul și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați bulionul, sucul de scoici, roșiile, cimbru, frunza de dafin și sosul fierbinte și condimentați cu sare și piper. Se aduce la fierbere la foc mare și se gătește până se reduce ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați scoicile, acoperiți și gătiți până când majoritatea se deschid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
6
Adăugați snapperul și creveții, acoperiți și fierbeți până când sunt fierte și scoicile rămase s-au deschis, 2 până la 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați fructele de mare în 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați untul și pătrunjelul și gătiți la foc moderat timp de 1 minut, învârtind tigaia. Puneți bulionul peste fructele de mare și serviți cu pâine prăjită.