Tocană de fructe de mare cu fenicul și cimbru

Tocană de fructe de mare cu fenicul și cimbru
Tocană de fructe de mare cu fenicul și cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.34 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 458 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, crenguțe de cimbru, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pudră de fructe de mare cu slănină și cimbru, Dovlecei prăjiți și fenicul cu cimbru, și Focaccia rapidă cu fenicul și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați midii, 1 1/4 căni de ceapă, vin și 8 crenguțe de pătrunjel în oală mare; se aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți până când midiile se deschid, agitând oala des, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați midiile într-un castron mare pentru a se răci (aruncați midiile care nu se deschid). Strecurați lichidul de gătit într-o cană mare de măsurare; aruncați legumele în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MidiiMidii
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
SitaSita
BolBol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați suficientă apă în lichidul de gătit pentru a măsura 2 căni în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Scoateți midii din scoici, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
4
Topiți untul în aceeași oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați restul de 1 1/4 cesti de ceapă, praz și fenicul și saut până când prazul este moale, amestecând frecvent, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
CeapăCeapă
PrazPraz
6
Adăugați lichid de gătit pentru midii rezervat, 4 crenguțe de pătrunjel, suc de scoici, crenguțe de cimbru și frunze de dafin. Fierbeti neacoperit până când legumele sunt fragede și lichidul s-a redus cu 1/3, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Suc De ScoiciSuc De Scoici
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
MidiiMidii
7
Adăugați halibut și scoici în bulion și fierbeți până când sunt opace în centru, aproximativ 4 minute. Folosind lingura cu fante, transferați halibutul și scoicile în castron. Aruncați crenguțele de pătrunjel, crenguțele de cimbru și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
HalibutHalibut
PătrunjelPătrunjel
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
8
Bateti CR ampermormme FRA și gălbenușurile de ou în castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Bateți în 1/2 cană lichid de gătit fierbinte din oală. Se amestecă treptat amestecul de gălbenuș în tocană. Gatiti la foc mediu pana cand lichidul se ingroasa usor, amestecand continuu, aproximativ 5 minute (nu lasati amestecul sa fiarba). Întoarceți halibutul, scoicile și midiile la tigaie. Gatiti pana cand halibutul este incalzit, amestecand des, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1/2 cană de pătrunjel tocat. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
HalibutHalibut
MidiiMidii
PătrunjelPătrunjel
TocanăTocană
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Serviți în boluri încălzite puțin adânci.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
* CR cca FRA este vândut la unele supermarket-uri. Dacă nu este disponibil, încălziți 1 cană de frișcă până la călduță (85 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Creme FraicheCreme Fraiche
12
Se ia de pe foc și se amestecă în 2 linguri de zară. Acoperiți și lăsați să stea într-o zonă caldă, fără curenți, până când se îngroașă ușor, 24 până la 48 de ore, în funcție de temperatura camerei. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista