Tocană de fructe de mare a pescarului

Tocană de fructe de mare a pescarului
Tocanita de fructe de mare a pescarului ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 5. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de midii, căței de usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Tocană de fructe de mare a pescarului, Tocană de pescar, și Tocană de pescar.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapa și ardeiul gras; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
3
Adăugați vin și următoarele 6 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
4
Nestle pește în amestec de roșii; top cu midii. Acoperiți și gătiți 8 minute; agitați ușor tigaia de două ori pentru a amesteca midii (nu ridicați capacul). Aruncați frunza de dafin și orice coajă nedeschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
TomateTomate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate79
Revista