Tocană de fasole asturiană cu cârnați -- (Asturia, Spania)
Tocană de fasole asturiană cu cârnați - (Asturia, Spania) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 1247 calorii, 76g de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină Oscar mayer, sare, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană de fasole asturiană cu cârnați -- (Asturia, Spania), Brânză afumată și cârnați de fasole, și Cârnați de morcov și fasole neagră.
Instrucțiuni
1
Înmuiați fasolea peste noapte în suficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Gatiti slanina in oala mare la foc mediu-mare 4 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapă, praz, morcovi și usturoi; se amestecă. Reduceți căldura la minim; gatiti 15 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Adăugați fasole, șuncă, cârnați, frunze de dafin și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Cutie De Fasole Verde, Scursă
5
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar ingredientele din stoc. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Îndepărtați spuma și grăsimea din partea de sus a tocăniței. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se fierbe la foc mic, parțial acoperit, 2-1 / 2 ore sau până când fasolea este fragedă. Grăsime degresată din partea de sus a tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Îndepărtați cârligele de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
8
Scoateți carnea din oase. Întoarceți carnea în oală; aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Îndepărtați frunzele de dafin; aruncați. Se condimentează cu sare și piper.