Tocană De Dovlecei

Tocană De Dovlecei
Zucchini tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 506 calorii. Este perfect pentru Toamna. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper, carne de vită măcinată, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până orez alb ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Tocană Rustică De Dovlecei, Tocană De Dovlecei De Roșii, și Tocană De Dovlecei Și Vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați dovlecelul și ceapa. Acoperiți cu 3 centimetri de apă. Se aduce la fierbere la foc mediu. Se amestecă roșiile și orezul; reduceți focul și fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până se rumenesc. Se amestecă în supă, adăugând mai multă apă, dacă este necesar. Condimentează cu sare și piper și mai fierbe încă 20 de minute, până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
OrezOrez
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Revista