Tocană De Coadă De Bou

Tocană De Coadă De Bou
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de coadă de bou. Această rețetă fără lactate servește 50 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 114 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți cimbru, vin, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tocană De Coadă De Bou, Gina ' s Oxtail Stew, și Tocană De Coadă De Bou De Ceapă Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea într-un castron mare și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați oțet, acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se scurge; se usucă.
4
Așezați un raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 163°. într-o pungă mare cu fermoar, amestecați făina, muștarul, 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Cald 2 Linguri. ulei într-o oală mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, aruncați bucăți de coadă de bou în amestec de făină, scuturați excesul și rumeniți pe toate părțile în oală, întorcându-vă cu clești. Nu supraaglomerați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OxtailOxtail
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
CuptorCuptor
TigaieTigaie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scoateți pe o farfurie; repetați cu bucățile rămase, adăugând mai mult ulei în tigaie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Turnați vinul în tigaie și gătiți timp de 3 minute, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de 2 minute, amestecând ocazional. Se amestecă pasta de roșii; gatiti 1 minut. Puneți carnea în tigaie și adăugați morcovi, țelină, praz, napi, foi de dafin și cimbru. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
NapNap
PrazPraz
CimbruCimbru
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă bulion și se fierbe la foc mare. Acoperiți oala și puneți-o în cuptor. Gatiti pana cand carnea este foarte frageda cand este perforata cu varful unui cutit, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Scoateți bucățile de coadă de bou pe o farfurie pentru a se răci. Aruncați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru. Degresați grăsimea de pe partea de sus a tocană în oală. Alegeți carnea de pe oase și reveniți la oală; aruncați oasele și zgâriați. Reîncălziți tocană la foc mediu, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare și piper, dacă se dorește, și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
OxtailOxtail
CarneCarne
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții50
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista