Tocană De Ciuperci De Curcan

Tocană De Ciuperci De Curcan
Turcia tocană de ciuperci este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Acest curs principal are 181 calorii, 18g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de boabe de rinichi, condimente, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcan de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, Tocană de ciuperci cu Spaetzle, și Cârnați și tocană de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și gătiți curcanul până se rumenesc uniform. Condimentează cu praf de usturoi, condimente italiene și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți și transferați curcanul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Amestecați roșiile zdrobite cu lichid, roșiile întregi cu lichid, boabele de rinichi și sosul fierbinte în oală. Se amestecă ardeiul gras verde, ceapa și ciupercile. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la minim și condimentați după gust cu praf de usturoi, condimente italiene și piper. Continuați să gătiți 1 oră, amestecând ocazional sau la consistența dorită. Dacă tocanul este prea gros, amestecați în puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Roșii întregiRoșii întregi
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate26
Revista