Tocană De Ciuperci De Curcan

Tocană De Ciuperci De Curcan
Turcia tocană de ciuperci este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Acest curs principal are 181 calorii, 18g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de boabe de rinichi, condimente, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcan de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, Tocană de ciuperci cu Spaetzle, și Cârnați și tocană de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și gătiți curcanul până se rumenesc uniform. Condimentează cu praf de usturoi, condimente italiene și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți și transferați curcanul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Amestecați roșiile zdrobite cu lichid, roșiile întregi cu lichid, boabele de rinichi și sosul fierbinte în oală. Se amestecă ardeiul gras verde, ceapa și ciupercile. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la minim și condimentați după gust cu praf de usturoi, condimente italiene și piper. Continuați să gătiți 1 oră, amestecând ocazional sau la consistența dorită. Dacă tocanul este prea gros, amestecați în puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Roșii întregiRoșii întregi
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate26
Revista