Tocană De Ciuperci De Curcan
Turcia tocană de ciuperci este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Acest curs principal are 181 calorii, 18g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de boabe de rinichi, condimente, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcan de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, Tocană de ciuperci cu Spaetzle, și Cârnați și tocană de ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și gătiți curcanul până se rumenesc uniform. Condimentează cu praf de usturoi, condimente italiene și piper.
Scurgeți și transferați curcanul într-o oală mare.
Amestecați roșiile zdrobite cu lichid, roșiile întregi cu lichid, boabele de rinichi și sosul fierbinte în oală. Se amestecă ardeiul gras verde, ceapa și ciupercile. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la minim și condimentați după gust cu praf de usturoi, condimente italiene și piper. Continuați să gătiți 1 oră, amestecând ocazional sau la consistența dorită. Dacă tocanul este prea gros, amestecați în puțină apă.