Tocană de chile verde a Melissei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Melissa ' s Green Chile Stew. O porție conține 383 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și întregi 30 dieta. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, apă, cartofi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 8 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 70%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tocană De Chile Verde, Tocană De Chile Verde, și Tocană De Chile Verde.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu-mare. Zdrobiți carnea de vită în oală și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc bine.
Scurgeți excesul de grăsime și reveniți la aragaz.
Adăugați cartofi, roșii înăbușite, ardei iute verzi, ceapă și apă în oala cu carnea de vită și amestecați pentru a combina. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 1 oră pentru a amesteca aromele. Condimentează după gust cu sare și piper și servește.
Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Juve & Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava]()
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
De culoare aurie palidă, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut natura cava este extrem de versatil, deoarece nici o doză adăugată, astfel încât aciditatea și bule curata Palatul Tau dupa fiecare muscatura. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinat miso, ton încrustat cu susan, tikka masala de pui și Jamon Iberico.