Friptura spaniolă de carne de curcan este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 414 calorii, 44G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți pătrunjel, bulion de pui, curcan măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Submarine de chiftele spaniole cu sos de ardei roșu prăjit, Tocană De Kafta (Tocană De Chiftele Din Orientul Mijlociu), și Tocană de fasole spaniolă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, usturoiul și un vârf de sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Transferați jumătate din amestec într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ardeiul și morcovii în amestecul de ceapă rămas în tigaie și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați roșiile, bulionul de pui și năutul; aduceți la foc mic rapid și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 6 minute. Între timp, adăugați curcanul măcinat, pătrunjelul, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper în castron cu amestecul de ceapă rezervat și amestecați cu mâinile. Formați amestecul de curcan în 20 de chifteluțe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Turcia Terestră
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați chiftelele în tigaie cu sosul și fierbeți, întorcând o dată, până când sunt fierte, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se servește cu mai mult piper și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)