Tocană De Chiftele De Curcan Spaniolă

Friptura spaniolă de carne de curcan este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 414 calorii, 44G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți pătrunjel, bulion de pui, curcan măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Submarine de chiftele spaniole cu sos de ardei roșu prăjit, Tocană De Kafta (Tocană De Chiftele Din Orientul Mijlociu), și Tocană de fasole spaniolă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, usturoiul și un vârf de sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Transferați jumătate din amestec într-un castron mare.
Adăugați ardeiul și morcovii în amestecul de ceapă rămas în tigaie și gătiți 1 minut.
Adăugați roșiile, bulionul de pui și năutul; aduceți la foc mic rapid și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 6 minute. Între timp, adăugați curcanul măcinat, pătrunjelul, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper în castron cu amestecul de ceapă rezervat și amestecați cu mâinile. Formați amestecul de curcan în 20 de chifteluțe.
Așezați chiftelele în tigaie cu sosul și fierbeți, întorcând o dată, până când sunt fierte, aproximativ 7 minute.
Se servește cu mai mult piper și pătrunjel.
Fotografie de Christopher Testani