Reteta Tocanita de chiftelute se poate face in aproximativ 1 ora . Pentru 72 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 211 calorii . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită maghiran, sare, ceapă și morcovi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 51% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supa de Chifteluțe , Albondigas (Supă de Chifteluță) și BahnMi Meatball Sub .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați oul, pesmetul, ceapa tocată, sarea, maghiranul și cimbrul. Se sfărâmă carnea de vită deasupra și se amestecă bine. Se dau forma a 24 de chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Maghiran
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încinge uleiul într-un cuptor olandez. Rumeniți chiftele în loturi; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Se adauga supa, bulionul, cartofii, morcovii si ceapa intreaga. Se aduce la fierbere; reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute sau până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură