Tocană De Bizon
Nevoie de un fel principal fără lactate? Tocană de bizon ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 420 calorii. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați vin, sos de roșii, cimbru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană De Bizon, Tocană Mexicană De Bizon, și Tocană De Bizon Cu Verdeață De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de canola într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; rumeniți bizonul în ulei, 2 până la 3 minute pe parte; îndepărtați bizonul și dați deoparte.
Se toarnă 1 lingură de ulei de canola în cuptorul olandez; gătiți și amestecați ceapa și țelina în ulei până la moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul; gătiți și amestecați încă 2 până la 3 minute.
Presărați făina peste amestec și amestecați pentru a acoperi. Se amestecă bulionul, apa, vinul, sarea, piperul, cuișoarele, sosul de roșii, pătrunjelul și cimbrul în amestec; se aduce la fierbere. Întoarceți bizonul în amestec și amestecați. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră.