Anghinarea și tocanul de năut este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 357 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime per portie. 56 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, suc de lămâie, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Tocană de năut-anghinare cu Rouille, Moosewood năut și anghinare inima tocană, și Năut și anghinare Masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu, gătiți ceapa până la translucid. Se amestecă fulgii de usturoi și chili; gătiți până când usturoiul a început să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați morcovii, roșiile, anghinarea, fasolea garbanzo și bulionul de pui. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la minim și se fierbe până când morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Condimentează cu salvie, suc de lămâie, sare și piper după gust. Gatiti timp de 5 pana la 10 minute mai mult pentru a amesteca aromele.