Toate într-o oală Paste Cochet ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 40 de porții cu 47 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți apă, ceapă, sos de paste preferate de familia classico și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Saucy cârnați paste, O Oală Fajita Paste, și O Oală De Dovlecei Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Carne brună în cuptorul olandez sau tigaie mare adâncă; se scurge. Întoarceți carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
2
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați 5 min. sau până la crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Se amestecă pastele, apa și sosul de paste. Se aduce la fierbere; capac. Fierbeti la foc mediu-mic 15 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Paste
Apă
4
Adăugați legume; gatiti 5 min., amestecând frecvent. Sus cu brânză.