Toast Franțuzesc Cremos Acoperit Cu Nucșoară

Toastul francez cremos acoperit cu nucșoară este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 305 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați un zahăr pudră, ouă plus 3 gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Toast Franțuzesc Cremos Acoperit Cu Nucșoară, Pâine Prăjită Cu Scorțișoară Crunch Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Mere Acoperită Cu Mere, și Bacon Prăjit Pâine Prăjită Crocantă Acoperită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea în felii groase puțin timide de 1 inch (Vezi nota). Aranjați pâinea într-un singur strat într-o tigaie de 13 pe 9 inci, folosind o tigaie pătrată suplimentară de 8 inci, dacă este necesar.
Bateți ouăle, gălbenușurile și sarea împreună într-un castron mediu timp de 1 până la 2 minute sau până când sunt ușoare, spumoase și complet netede. (Nu ar trebui să rămână bucăți de ou sau stringiness, sau veți avea bucăți de ou fiert pe pâine prăjită.)
Bateți jumătate și jumătate, iaurtul, zahărul granulat și 2 lingurițe de nucșoară până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul de ouă peste pâine. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte, întorcând cu grijă pâinea o dată sau de două ori, dacă este posibil.
Când sunteți gata de gătit, preîncălziți o plită electrică antiaderentă la 350 km f sau încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu. Periați ușor grătarul sau tigaia cu puțin unt și gătiți pâinea în loturi timp de 6 până la 8 minute sau până se rumenesc la exterior, dar încă moale în centru, întorcându-se o dată. Reglați căldura după cum este necesar.
În timp ce pâinea se prăjește, amestecați împreună zahărul pudră și 1/8 linguriță de nucșoară și puneți într-o strecurătoare cu ochiuri fine.
Presărați pâinea prăjită fierbinte cu amestecul de zahăr pudră și serviți acoperit cu sirop de arțar sau conserve.
Pâinea este feliată gros, astfel încât centrul fiecărei felii va rămâne cremos, dar dacă feliile sunt prea groase, centrul nu se va găti în timpul necesar pentru a găti exteriorul.
Din pui și ou: un memoriu de gospodărie suburbană cu 125 de rețete de Janice Cole. Text copyright 2011 de Janice Cole; fotografii Copyright 2011 de Alex Farnum. Publicat de Chronicle Books LLC.