Toamna-Strudel De Mere

Toamna-Strudel De Mere
Toamna-strudelul de mere este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 880 calorii, 5g de proteine, și 60g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de vanillan, frișcă, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Strudel De Mere De Toamnă, Strudel Cu Fructe De Toamnă, și Ștrudel cu mere (ștrudel apfel).

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1 cană de apă fierbinte peste stafide; lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Scurgeți stafidele; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3
Se amestecă împreună pene de mere, 1 cană de zahăr, coajă de portocală și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați amestecul de mere și gătiți, amestecând ocazional, 15 până la 20 de minute sau până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc; se amestecă stafidele. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
6
Se amestecă împreună firimiturile de biscuiți, restul de 1 cană de zahăr și nuci pecan. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
7
Desfaceți phyllo și acoperiți cu un prosop umed pentru a preveni uscarea acestuia.
8
Stivați 4 foi pe o suprafață plană acoperită cu hârtie de ceară, perindând fiecare foaie cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
9
Se presară cu o treime din amestecul de crumb. Repetați procedura de 3 ori cu restul de phyllo, unt și amestec de firimituri. Se acoperă cu amestec de mere, lăsând o margine de 2 inci în jurul marginilor. Îndoiți în laturi scurte de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
10
Rulați, începând de la partea lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Așezați, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Tăiați fante adânci de 1/4 inch, la o distanță de 1 inch, deasupra.
13
Ungeți strudelul cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
14
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 10 minute. Praf cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Bateți smântâna la viteză medie cu un mixer electric până se spumează; adăugați treptat 1/4 cană zahăr pudră, bătând până se formează vârfuri moi. Se amestecă coniac și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
16
Se servește cu strudel cald.
17
Notă: pentru fursecurile cu unt, am folosit fursecuri cu unt Pepperidge Farm Chessmaen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista