Tiramisu-ul mătușii Lidia
Tiramisu-ul mătușii Lidia ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 742 calorii. Un amestec de pudră de espresso instant, apă de la robinet, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 22 de minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Creveții italieni americani ai Lidiei, Farro-ul Lidiei Bastianich cu Tunan și roșii, și Sole Meuni Bucrucrore (Filetto di Sogliolan al Limone) de la favoritul Lidiei pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.