Tiramisu Parfait
Reteta Tiramisu Parfait este gata în aproximativ 3 ore și 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 8 porții cu 354 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână tort cu mâncare înger, pudră de cafea instant decofeinizată, îndulcitor splenda nr caloriilor și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Pick-Me-Up, un Parfait proteic Tiramisu, Rețetă de Parfait de fructe și iaurt (Parfait de struguri și Granola), și Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea.
Instrucțiuni
Tăiați tortul cu mâncare înger în cuburi de 1 inch. Pune deoparte.
Se dizolvă cafeaua instant în apă fierbinte. Se răcește în frigider.
Combinați mascarpone și cremă de brânză în bolul de amestecare. Bateți până se omogenizează.
Se adauga 2 linguri de cafea, zahar brun inchis, indulcitor granulat SPLENDA si vanilie.
Se amestecă bine. Pune deoparte.
Se toarnă cafea rece într-o tigaie de 9X13 inch.
Asamblați Tiramisu: înmuiați rapid jumătate din bucățile de tort angel food în cafea.
Scoateți imediat și puneți-l într-un vas de servire din sticlă medie.
Întindeți jumătate din amestecul de brânză deasupra.
Se presară cu 1 linguriță pudră de cacao. Repetați cu tortul alimentar înger rămas, amestecul de brânză și cacao.
Acoperiți și răciți timp de trei ore sau peste noapte înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.