Tiramisu Mini-Tiramisu

Tiramisu Mini-Tiramisu
Mini Tiramisu tiramisu ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 116 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 15 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Un amestec de smântână grea, apă, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tiramisu Eclairs, Mini eclairs, și Mini Eclere De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Încălziți untul, laptele, apa măsurată, zahărul și sarea într-o cratiță cu fund mediu greu, la foc mediu-mare, până când untul s-a topit și lichidul a ajuns la fierbere. Reduceți focul la minim, adăugați făina dintr-o dată și amestecați energic cu o lingură de lemn până se încorporează bine. Gatiti, amestecand continuu, pana cand aluatul arata stralucitor si se simte neted la atingere, iar pe fundul tigaiei s-a format o pelicula subtire, aproximativ 5 minute. (Aluatul va forma cu ușurință 1 bilă mare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Transferați aluatul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și lăsați-l să se răcească timp de 5 minute. Între timp, umpleți un castron mic cu apă și lăsați-l deoparte.Cu mixerul la viteză medie-mică, adăugați 1 din ouă și bateți până se încorporează complet, cel puțin 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Adăugați al doilea ou și bateți până se încorporează complet, cel puțin 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți bătătorul și părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc. Readuceți mixerul la viteză medie-mică, adăugați oul rămas și bateți până când amestecul este neted, lipicios și lucios, cu cel puțin 1 minut în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Transferați aluatul într-o pungă mare de conducte prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch. (Alternativ, așezați aluatul într-o pungă mare de plastic resigilabilă și tăiați aproximativ 1/2 inch dintr-un colț de jos.) Introduceți 20 (2-1 / 2 pe 1 inch) degete pe foaia de copt pregătită, asigurându-vă că sunt la aproximativ 1 inch distanță. Bateți ușor orice vârfuri wispy cu un deget înmuiat în vasul rezervat cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
6
Introduceți foaia de copt în cuptor, reduceți temperatura la 350 de litri F și coaceți până când pufurile sunt maronii aurii, aerisite și complet uscate în interior, aproximativ 30 până la 35 de minute (nu deschideți ușa cuptorului până când nu au trecut cel puțin 30 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Transferați foaia de copt într-o grătar și lăsați pufurile să se răcească complet, cel puțin 20 de minute.Pentru umplutură: când este gata de servit, așezați toate ingredientele de umplere în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Stand MixerStand Mixer
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BatetiBateti
BolBol
8
Bateți la viteză mică până când zahărul pudră este doar încorporat. Măriți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri medii, cu aproximativ 30 de secunde în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Transferați amestecul într-o pungă mare de conducte prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch. (Alternativ, așezați umplutura într-o pungă mare de plastic resigilabilă și tăiați aproximativ 1/2 inch dintr-un colț inferior.)
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
1
Bateți smântâna, Marsala și pudra de espresso împreună într-un castron mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați zahărul pudră și bateți până se omogenizează; pus deoparte. (Dacă amestecul este prea gros pentru a scurge cu ușurință o lingură, amestecați mai multă smântână 1/2 linguriță la un moment dat.) Pentru a asambla: folosind un cuțit de tăiat, tăiați o fantă în partea lungă a fiecărui rulou, având grijă să nu tăiați până la capăt prin patiserie. Deschide ușor până la arrucclairs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BatetiBateti
3
Scoateți umplutura din frigider și introduceți-o în jumătatea inferioară a fiecărui PCR. Închideți ferestrele de închidere. Ridicați-le cu grijă cu degetele, înmuiați blaturile în glazură, apoi întoarceți-le pe foaia de copt cu glazura în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Așezați pudra de cacao într-o strecurătoare cu ochiuri fine și Cerneți-o cu generozitate peste vârfurile de la PCR.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Lăsați să stea până când glazura se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista