Tiramisu Mini-Tiramisu
Mini Tiramisu tiramisu ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 116 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 15 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Un amestec de smântână grea, apă, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tiramisu Eclairs, Mini eclairs, și Mini Eclere De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune deoparte.
Încălziți untul, laptele, apa măsurată, zahărul și sarea într-o cratiță cu fund mediu greu, la foc mediu-mare, până când untul s-a topit și lichidul a ajuns la fierbere. Reduceți focul la minim, adăugați făina dintr-o dată și amestecați energic cu o lingură de lemn până se încorporează bine. Gatiti, amestecand continuu, pana cand aluatul arata stralucitor si se simte neted la atingere, iar pe fundul tigaiei s-a format o pelicula subtire, aproximativ 5 minute. (Aluatul va forma cu ușurință 1 bilă mare.)
Transferați aluatul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și lăsați-l să se răcească timp de 5 minute. Între timp, umpleți un castron mic cu apă și lăsați-l deoparte.Cu mixerul la viteză medie-mică, adăugați 1 din ouă și bateți până se încorporează complet, cel puțin 1 minut.
Adăugați al doilea ou și bateți până se încorporează complet, cel puțin 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți bătătorul și părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc. Readuceți mixerul la viteză medie-mică, adăugați oul rămas și bateți până când amestecul este neted, lipicios și lucios, cu cel puțin 1 minut în plus.
Transferați aluatul într-o pungă mare de conducte prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch. (Alternativ, așezați aluatul într-o pungă mare de plastic resigilabilă și tăiați aproximativ 1/2 inch dintr-un colț de jos.) Introduceți 20 (2-1 / 2 pe 1 inch) degete pe foaia de copt pregătită, asigurându-vă că sunt la aproximativ 1 inch distanță. Bateți ușor orice vârfuri wispy cu un deget înmuiat în vasul rezervat cu apă.
Introduceți foaia de copt în cuptor, reduceți temperatura la 350 de litri F și coaceți până când pufurile sunt maronii aurii, aerisite și complet uscate în interior, aproximativ 30 până la 35 de minute (nu deschideți ușa cuptorului până când nu au trecut cel puțin 30 de minute).
Transferați foaia de copt într-o grătar și lăsați pufurile să se răcească complet, cel puțin 20 de minute.Pentru umplutură: când este gata de servit, așezați toate ingredientele de umplere în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel.
Bateți la viteză mică până când zahărul pudră este doar încorporat. Măriți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri medii, cu aproximativ 30 de secunde în plus.
Transferați amestecul într-o pungă mare de conducte prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch. (Alternativ, așezați umplutura într-o pungă mare de plastic resigilabilă și tăiați aproximativ 1/2 inch dintr-un colț inferior.)
Bateți smântâna, Marsala și pudra de espresso împreună într-un castron mediu până se omogenizează.
Adăugați zahărul pudră și bateți până se omogenizează; pus deoparte. (Dacă amestecul este prea gros pentru a scurge cu ușurință o lingură, amestecați mai multă smântână 1/2 linguriță la un moment dat.) Pentru a asambla: folosind un cuțit de tăiat, tăiați o fantă în partea lungă a fiecărui rulou, având grijă să nu tăiați până la capăt prin patiserie. Deschide ușor până la arrucclairs.
Scoateți umplutura din frigider și introduceți-o în jumătatea inferioară a fiecărui PCR. Închideți ferestrele de închidere. Ridicați-le cu grijă cu degetele, înmuiați blaturile în glazură, apoi întoarceți-le pe foaia de copt cu glazura în sus.
Așezați pudra de cacao într-o strecurătoare cu ochiuri fine și Cerneți-o cu generozitate peste vârfurile de la PCR.
Lăsați să stea până când glazura se întărește, aproximativ 30 de minute.