Tiramisu Cu Zmeură

Tiramisu Cu Zmeură
Rețeta Tiramisu cu zmeură ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 3 ore și 20 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 596 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr de cofetărie, gem de zmeură, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tiramisu Cu Zmeură, Tiramisu Cu Zmeură, și Tiramisu cu zmeură.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se amestecă gemul și 4 linguri de lichior de portocale într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați mascarpone și restul de 2 linguri de lichior de portocale într-un castron mare pentru a amesteca. Folosind un mixer electric, bateți smântâna, zahărul și vanilia într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi. Folosind o spatulă mare de cauciuc, amestecați 1/4 din frisca în amestecul de mascarpone pentru a ușura. Îndoiți frișca rămasă în amestecul de mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
MascarponeMascarpone
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Căptușiți partea de jos a vasului de copt din sticlă a13 cu 9 x 2 inci sau a altui vas decorativ de servire cu jumătate din ladyfingers.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
5
Întindeți jumătate din amestecul de gem peste degete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem
6
Întindeți jumătate din amestecul de mascarpone peste amestecul de gem, apoi acoperiți cu jumătate din zmeura proaspătă. Repetați stratificarea cu degetele rămase, amestecul de gem, amestecul de mascarpone și zmeura. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
MascarponeMascarpone
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem
7
Se pudrează cu zahărul cofetarilor și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista