Tiramisu Cu Zmeură
Rețeta Tiramisu cu zmeură ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 3 ore și 20 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 596 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr de cofetărie, gem de zmeură, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tiramisu Cu Zmeură, Tiramisu Cu Zmeură, și Tiramisu cu zmeură.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Se amestecă gemul și 4 linguri de lichior de portocale într-un castron mic pentru a se amesteca.
Combinați mascarpone și restul de 2 linguri de lichior de portocale într-un castron mare pentru a amesteca. Folosind un mixer electric, bateți smântâna, zahărul și vanilia într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi. Folosind o spatulă mare de cauciuc, amestecați 1/4 din frisca în amestecul de mascarpone pentru a ușura. Îndoiți frișca rămasă în amestecul de mascarpone.
Căptușiți partea de jos a vasului de copt din sticlă a13 cu 9 x 2 inci sau a altui vas decorativ de servire cu jumătate din ladyfingers.
Întindeți jumătate din amestecul de gem peste degete.
Întindeți jumătate din amestecul de mascarpone peste amestecul de gem, apoi acoperiți cu jumătate din zmeura proaspătă. Repetați stratificarea cu degetele rămase, amestecul de gem, amestecul de mascarpone și zmeura. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Se pudrează cu zahărul cofetarilor și se servește.