Tiramisu Cu Marsala Și CR Aproxormme Fra Aprox. Che

Tiramisu Cu Marsala Și CR Aproxormme Fra Aprox. Che
Rețeta Tiramisu cu Marsalan și CR Aproxormme fra fra ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 8. O porție conține 657 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați savoiardi, extract de vanillan, brânză mascarpone și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Zmeură Cu Marsala, Creme Fraiche Și Zmeură, Tort De Zmeură Cu Marsala, Cr Fra Fra FRA Și Zmeură, și Tort de zmeură cu Marsala, Cr fra fra FRA și zmeură pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista