Rețeta Tiramisu cu ciocolată este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 731 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ou, mascarpone, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Vafe de ciocolată cu ciocolată-sirop de unt de arahide #DivineInNYC, și Tort Stout de ciocolată cu glazură de unt de malț de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci. Într-un castron mare, bateți făina, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele și sarea. Într-un castron mediu, bateți siropul, uleiul și oul. Într-o ceașcă de sticlă, amestecați apa fierbinte cu bicarbonatul de sodiu. În 3 adăugări alternative, amestecați amestecul de sirop și apa de sodă în ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Apă Spumantă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bomboane Salvatoare
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 50 de minute, până când un tester de tort introdus în centrul tortului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați tortul într-un suport și lăsați să se răcească. Desfaceți tortul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Într-o cratiță, combinați stout, triple sec și miere. Se fierbe până se reduce la 3/4 cană, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Fuziune X-Rated
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Stout
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se toarnă într-un vas superficial; lasa sa se raceasca.
7
Într-un castron, folosind un mixer portabil, bateți gălbenușurile și zahărul până devin pufoase. Bate în mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Tăiați și salvați o treime din tort pentru a mânca. Feliați restul tortului cu grosimea de 1/3 inch.
9
Tăiați feliile în bucăți de 3 inci, salvând resturile. Scufundați feliile în reducere și puneți-le în partea de jos a opt ramekine de 1 cană. Scufundați resturile în reducere și utilizați pentru a umple golurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Întindeți 1/4 cană de umplutură peste tort în fiecare ramekin. Repetați stratificarea tortului scufundat și a umpluturii. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Înainte de servire, lăsați tiramisu să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Cerneti pudra de cacao peste fiecare ramekin si serviti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.