Tiramisu Cu Ciocolată

Tiramisu Cu Ciocolată
Rețeta Tiramisu cu ciocolată este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 731 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ou, mascarpone, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Vafe de ciocolată cu ciocolată-sirop de unt de arahide #DivineInNYC, și Tort Stout de ciocolată cu glazură de unt de malț de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci. Într-un castron mare, bateți făina, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele și sarea. Într-un castron mediu, bateți siropul, uleiul și oul. Într-o ceașcă de sticlă, amestecați apa fierbinte cu bicarbonatul de sodiu. În 3 adăugări alternative, amestecați amestecul de sirop și apa de sodă în ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Apă SpumantăApă Spumantă
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 50 de minute, până când un tester de tort introdus în centrul tortului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați tortul într-un suport și lăsați să se răcească. Desfaceți tortul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-o cratiță, combinați stout, triple sec și miere. Se fierbe până se reduce la 3/4 cană, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Fuziune X-RatedLichior De Fuziune X-Rated
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
StoutStout
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Se toarnă într-un vas superficial; lasa sa se raceasca.
7
Într-un castron, folosind un mixer portabil, bateți gălbenușurile și zahărul până devin pufoase. Bate în mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Tăiați și salvați o treime din tort pentru a mânca. Feliați restul tortului cu grosimea de 1/3 inch.
9
Tăiați feliile în bucăți de 3 inci, salvând resturile. Scufundați feliile în reducere și puneți-le în partea de jos a opt ramekine de 1 cană. Scufundați resturile în reducere și utilizați pentru a umple golurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Întindeți 1/4 cană de umplutură peste tort în fiecare ramekin. Repetați stratificarea tortului scufundat și a umpluturii. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Înainte de servire, lăsați tiramisu să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Cerneti pudra de cacao peste fiecare ramekin si serviti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista