Tiramisu Cu Castane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Tiramisu cu Castane. O porție conține 360 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână portocale rotunde, smântână obișnuită, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tiramisu Cu Castane, Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, și Ravioli De Castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați degetele de doamnă (sau feliați subțire tort) și așezați bucăți una lângă alta (sau suprapuneți, după cum este necesar) pentru a acoperi un platou cu margini de 14 până la 15 inci lățime sau un castron foarte puțin adânc; lăsați o jantă de 1 inch.
Se amestecă castanul întins cu romul și 2 linguri de sirop de portocale.
Se toarnă siropul rămas peste degete pentru a se umezi uniform. Răspândiți ușor amestecul de castane peste ladyfingers, lăsând 1 inch la marginea cookie-urilor neacoperite.
Într-un castron cu un mixer la viteză mare, bateți frișca până când deține vârfuri distincte; bateți iaurtul. Rotiți peste răspândirea castanului și cea mai mare parte a marginii ladyfinger expuse.
Pare ciocolata cu un cojitor de legume pentru a face bucle, sau se toaca marunt cu un cutit sau intr-un robot de bucatarie. Împrăștiați ciocolata peste tiramisu. Top ciocolată cu felii de portocale. Scoateți porții cu o lingură.
Sirop de portocale: într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mare, fierbeți 1 cană de apă, 1/2 cană de zahăr și 1 lingură de coajă de portocală mărunțită fin până se reduce la 3/4 cană.
Lăsați să se răcească ușor și adăugați 1/4 cană de rom sau suc de portocale. Utilizați fierbinte sau rece.