Tiramisu

Tiramisu
Reteta Tiramisu ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 239 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână zahăr, espresso, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu.

Instrucțiuni

1
Cu cel puțin 20 de minute înainte de a fi gata să faceți desertul, puneți un castron mare și bătătoarele unui mixer electric în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Când este gata, scoateți vasul și bătăile din frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă smântâna în castron și se bate smântâna cu viteză mare până când își menține forma ușor când bătătoarele sunt ridicate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un castron mare, amestecați mascarpone și zahărul până se omogenizează. Luați aproximativ o treime din frisca și, cu o spatulă flexibilă, pliați-o ușor în amestecul de mascarpone pentru a o ușura. Îndoiți cu grijă crema rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
MascarponeMascarpone
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
BolBol
5
Înmuiați ușor și rapid jumătate din savoiardi în cafea. (Nu le saturați sau se vor destrăma.) Aranjați cookie-urile într-un singur strat într-un vas de servire pătrat sau rotund de 9 2 inch. Lingură pe jumătate din crema de mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Cookie-uriCookie-uri
CafeaCafea
CremăCremă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Înmuiați restul de savoiardi în cafea și aranjați-le într-un strat peste mascarpone. Se acoperă cu amestecul de mascarpone rămas și se întinde neted cu spatula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
CafeaCafea
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Așezați cacao într-o strecurătoare cu ochiuri fine și agitați-o deasupra desertului. Acoperiți cu folie sau folie de plastic și refrigerați 3 până la 4 ore sau peste noapte, astfel încât aromele să se poată contopi. Se va păstra bine la frigider până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
articol var
9
Type_27_data = {};
10
articol
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista