Tiramisu
Reteta Tiramisu ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 239 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână zahăr, espresso, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu.
Instrucțiuni
Cu cel puțin 20 de minute înainte de a fi gata să faceți desertul, puneți un castron mare și bătătoarele unui mixer electric în frigider.
Când este gata, scoateți vasul și bătăile din frigider.
Se toarnă smântâna în castron și se bate smântâna cu viteză mare până când își menține forma ușor când bătătoarele sunt ridicate, aproximativ 4 minute.
Într-un castron mare, amestecați mascarpone și zahărul până se omogenizează. Luați aproximativ o treime din frisca și, cu o spatulă flexibilă, pliați-o ușor în amestecul de mascarpone pentru a o ușura. Îndoiți cu grijă crema rămasă.
Înmuiați ușor și rapid jumătate din savoiardi în cafea. (Nu le saturați sau se vor destrăma.) Aranjați cookie-urile într-un singur strat într-un vas de servire pătrat sau rotund de 9 2 inch. Lingură pe jumătate din crema de mascarpone.
Înmuiați restul de savoiardi în cafea și aranjați-le într-un strat peste mascarpone. Se acoperă cu amestecul de mascarpone rămas și se întinde neted cu spatula.
Așezați cacao într-o strecurătoare cu ochiuri fine și agitați-o deasupra desertului. Acoperiți cu folie sau folie de plastic și refrigerați 3 până la 4 ore sau peste noapte, astfel încât aromele să se poată contopi. Se va păstra bine la frigider până la 24 de ore.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo