Timbale de cârnați și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 708 calorii. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de busuioc, brânză pecorino romano, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Timbale de orez cu dovleac și cârnați și cea mai importantă rezoluție, Un joc cu alimente sau o fasole Fava Risotto Timbale — Jeu de nourriture ou une timbale de risotto aux F, și Vinete Timbale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați orezul, reduceți focul și fierbeți, amestecând o dată sau de două ori, până când orezul este fraged, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Scurgeți, agitând ciocanul pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Întindeți orezul pe o foaie de copt cu margini și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F și așezați o foaie de copt pe raftul din mijloc. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați cârnații și gătiți, rupându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 6 minute. Se rupe busuiocul și se adaugă în tigaie împreună cu usturoiul și pasta de roșii. Creșteți căldura la mare și gătiți, amestecând, până când pasta de roșii se rumeneste, aproximativ 4 minute. Se amestecă bulionul de pui, răzuind orice bucăți rumenite din fundul tigaiei. Gatiti, amestecand ocazional, pana se ingroasa, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
8
Între timp, ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 8 inci cu restul de 1 lingură de unt. Înveliți tigaia cu pesmetul, atingând pentru a îndepărta excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
9
Puneți ouăle și toate, cu excepția a 3 linguri de brânză pecorino, într-un castron mic și bateți cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Puneți orezul răcit într-un bol; adăugați amestecul de ouă și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Transferați aproximativ două treimi din amestecul de orez în tigaia pregătită cu formă de arc. Folosind degetele umede, bateți orezul pe fundul și în sus pe părțile laterale ale tigaiei, formând un strat gros de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
12
Așezați feliile de provolone peste orez în tigaie. Lingurați aproximativ trei sferturi din umplutura de cârnați peste provolone, umplându-l la 1/2 inch de sus. Bateți amestecul de orez rămas deasupra pentru a închide umplutura, apoi presărați cu restul de 3 linguri de brânză pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
Provolone
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Puneți tigaia pe foaia de copt fierbinte și coaceți până la aur, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
14
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească, 5 minute.
15
Rulați un cuțit mic în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi timbalul, apoi scoateți partea laterală a tigaiei. Glisați o spatulă sub timbală și transferați-o pe un platou. Subțiați umplutura de cârnați rămasă cu un strop de apă și reîncălziți.