Tilapianul umplut cu coajă de caju este un pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 187g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 2082 calorii. Pentru $17.2 pe portie, această rețetă acoperă 80% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de caise, ceapă, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până caju ai putea urma acest curs principal cu Budincă de caju de ciocolată neagră cu Crunch de caju confiat ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Tilapia Umplută Cu Coajă De Caju, Tilapia cu coajă de caju cu orez sălbatic, și Orez De Caju Portocaliu {Cu Tilapia Coaptă} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele crustei de caju într-un castron mic și amestecați bine.Clătiți tilapia și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
Caju
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți albușul de ou într-un castron mic și turnați pe o farfurie mică.Făinați ușor o parte a fileurilor de tilapia (peștele trebuie acoperit cu un strat fin de praf de făină).Dragă partea făinată a fileului în albuș de ou și apoi în amestec de crustă de caju.Setați fileurile acoperite (cu crusta în sus) pe hârtie cerată și lăsați să se stabilească.Între timp, amestecați toate ingredientele de umplutură într-un castron mediu.Întoarceți cu grijă fileurile de tilapia și stoarceți sucul de lămâie pe fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Tilapia
Pentru Ungerea Insertului
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Caju
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Întindeți umplutura uniform peste File și pliați astfel încât partea mai groasă să fie deasupra (folosiți scobitori pentru a ține împreună dacă fileurile dvs. sunt mici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
4
Așezați în vasul de copt cu unt și înlocuiți orice crustă care a fost ștearsă.Gatiti la 350 de grade timp de 20 - 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.