Tilapia Tandoori cu piure picant de cartofi dulci și salată de roșii

Tandoori tilapia cu piure picant de cartofi dulci și salată de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 470 calorii. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de morcovi, pastă tandoori, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Încercați Cotlete Cajun cu piure de cartofi dulci și gem de ardei iute de roșii, Lăstari De Cartofi Dulci Picanți Filipinezi, Roșii, Salată De Ceapă, și Tilapia Tandoori cu inimi de salată de palmier pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se acoperă fileurile de tilapia cu pasta tandoori și se lasă deoparte.
Puneți cartofii dulci, morcovii și usturoiul într-o tigaie mare cu apă sărată. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 10 minute sau până se înmoaie.
Se scurge bine, apoi se lasă să se usuce la abur câteva minute.
Adăugați ardeiul iute în tigaie și zdrobiți totul împreună cu niște condimente. Acoperiți și păstrați cald.
Încălziți grătarul la mare. Grătiți tilapia timp de 8-10 minute sau până când este gătită. Între timp, amestecați ingredientele salatei împreună și serviți alături de tilapia și piure.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.