Tilapia Scaloppine

Tilapia Scaloppine
Tilapia Scaloppine este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $5.76 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 508 calorii, 47G de proteine, și 29G de grăsime. 35 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de sare și piper măcinat, unt, fileuri de tilapia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones), Scaloppine De Pui, și Scaloppine De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline cu unt într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați fileurile de pește în tigaie; presărați peștele cu sare și piper și gătiți timp de 90 de secunde. Întoarceți peștele; condimentează cu sare și piper și gătește încă 90 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciupercile, caperele și vinul. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță și vinul se reduce la jumătate, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CapereCapere
PeștePește
VinVin
4
Scoateți capacul, turnați suc de lămâie și gătiți timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista