Tilapia Prăjită În Tigaie

Tilapianul prăjit în tigaie este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 77g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 1164 calorii. Pentru $7.36 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină de porumb, gust, condimente old bay și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Sănătos foaie Pan Tilapian și legume + masă-Prep, Tilapia Prăjită În Tigaie, și Tilapia prăjită la tigaie de la Sandra Lee.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de 10" sau 12".
Se amestecă bine făina de porumb și condimentul Old Bay, apoi se întinde pe un platou.Înveliți fileurile de tilapia ușor, dar bine cu făină de porumb și amestec vechi de dafin.
Așezați fileurile acoperite în ulei de măsline fierbinte (foc mediu-mediu mare) și gătiți până devin aurii pe fund, apoi întoarceți fileurile și repeat.Do nu overcook pește-este ușor de făcut.În timp ce fileurile se gătesc, combinați Miracle Whip, gustul dulce și sucul de lămâie și amestecați până se omogenizează bine, apoi serviți cu fish.It este rapid, ușor și nu necesită multă curățare.Morcovii aburiți sau broccoli și o formă de cartofi se potrivesc bine cu acest lucru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa