Tilapia Prăjită La Cuptor Cu Roșii, Pesto Și Lămâie

Tilapia Prăjită La Cuptor Cu Roșii, Pesto Și Lămâie
Tilapia prăjită la cuptor cu roșii, Pesto și lămâie necesită aproximativ 22 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 496 calorii. Pentru $ 8.61 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, lămâie, sos pesto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tilapia prăjită la cuptor cu roșii, Pesto și lămâie, Tilapia Pesto cu crustă de parmezan cu roșii prăjite, și Orecchiette cu Pesto și roșii prăjite la cuptor.

Instrucțiuni

1
Combinați ușor roșiile, usturoiul și uleiul de măsline cu puțină sare și piper, dacă doriți și prăjiți într-un cuptor preîncălzit la 425 de grade timp de aproximativ 10 minute.Suc de lămâie și amestecați o parte din suc cu pesto, adăugând mai mult, dacă doriți sau este necesar, păstrând pesto-ul o consistență plăcută și nu curge. (Multumesc mama breezer!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Cafea Tare Rece3 Linguri Cafea Tare Rece
2
Întindeți amestecul deasupra peștelui care a fost condimentat cu puțină sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Tăiați din nou jumătățile de lămâie cu suc în jumătate, astfel încât să aveți două bucăți de lămâie pentru a susține fiecare filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
4
Așezați un filet deasupra a două bucăți de lămâie cu suc, astfel încât peștele să fie oarecum în afara oricărui lichid care se acumulează, permițându-i să se prăjească mai degrabă decât să fiarbă.Reveniți la cuptor pentru aproximativ 10 minute sau până când peștele este fulgios și nu mai este opac.Așezați peștele împreună cu roșiile și usturoiul și serviți cu mai multe pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Cafea Tare Rece3 Linguri Cafea Tare Rece

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții1
Scor De Sănătate92
Revista