Tilapia la grătar cu sos BBQ de piersici de Paula Deen
Tilapia la grătar cu sos de piersici BBQ de Paula Deen ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.65 pe portie. Acest fel principal are 594 calorii, 42G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, piper, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de Food.com. cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paula Deen ' s Peach Cobbler, Paula Deen Brânză La Grătar, și Sos De Friptură Cranberried (Paula Deen ) pentru rețete similare.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.