Tilapia la grătar cu salsa de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia la grătar cu Salsan de porumb. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 225 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați avocado, 3/4 cană Kraft zesty sos italian, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Tilapia cu salsa de porumb, Tilapia la grătar cu salsa de ananas pentru 2, și Tilapia la grătar cu salsa de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți 16 coji din porumb, având grijă să păstrați cojile intacte.
Îndepărtați cojile rămase; aruncați. Înmuiați porumbul și cojile în apă 30 min. Între timp, se toarnă 1/2 cana pansament peste pește în vas superficial. La frigider până când este gata de utilizare.
Combinați pansamentul rămas cu jumătate din roșii.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare. Grill porumb 15 min. sau până la licitație, întorcându-se ocazional. Se răcește ușor.
Tăiați sâmburii de pe știuleți; așezați în castron mediu.
Adăugați roșiile rămase, avocado și ceapa; se amestecă ușor.
Scoateți peștele din pansament; aruncați pansamentul.
Așezați 1 file pe fiecare din cele 8 coji de porumb. Acoperiți cu cojile rămase, închizând complet fiecare file.
Grătar 4 min. pe fiecare parte sau până la fulgi de pește ușor cu furculiță.
Transferați în platou; îndepărtați cojile superioare. Pește de top cu amestec de roșii și salsa de porumb. (Nu mâncați coji de porumb.)
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio