Tilapia La Grătar
Tilapianul la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 205g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 1266 calorii. Pentru $19.03 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pansament, condimente old bay, tilapia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Tilapia La Grătar, Tilapia La Grătar, și Tilapia La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți peștele într-un vas de copt din sticlă și condimentați peștele pe ambele părți cu condimentul Old Bay.
Se toarnă o jumătate de cană de pansament Italian peste pește și se dă la frigider timp de 30 de minute.
Încălziți grătarul și puneți toate cele 6 file de pește și lăsați-l să gătească pe ambele părți până când este gata.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.