Tilapia la cuptor cu crustă de parmezan de roșii uscate la soare
Tilapia la cuptor cu crustă de parmezan de roșii uscate la soare durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 468 calorii, 43G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de parmezan, ulei de măsline extravirgin, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Piept de pui cu roșii uscate la soare și crustă de usturoi, Supă de roșii Zesty cu parmezan și biscuiți de roșii uscați la soare, și Tilapia La Cuptor Cu Smântână Crustă De Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați pesmetul, condimentele, praful de ceapă, praful de usturoi, boia de ardei, sarea și parmezanul într-un robot de bucătărie și pulsați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2
Adăugați roșiile uscate la soare și uleiul de măsline și pulsați până la consistența unei mese grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
3
Pregătiți tigaia și preîncălziți cuptorul:
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Întindeți puțin ulei de măsline de-a lungul fundului unei tigaie și puneți-l deoparte. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Dragați fileurile de tilapia în făină, ou, coacere: clătiți fileurile de tilapia cu apă și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Tilapia
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
6
Întindeți făina pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
7
Așezați oul bătut într-un castron puțin adânc lângă făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Așezați amestecul de pesmet într-un castron lângă ou. Puneți o farfurie mare lângă amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Lucrând unul câte unul, dragați fileurile de tilapia mai întâi în făină până când sunt ușor acoperite, apoi înmuiați oul bătut până când sunt acoperite și lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Tilapia
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
10
Așezați o mână mică de amestec de pesmet pe farfuria mare și așezați fileul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
11
Presărați o cantitate generoasă de amestec de pesmet peste partea superioară a fileului și apăsați în jos cu degetele. Când ambele părți sunt bine pâine, transferați ușor fileul în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
12
Coaceți în cuptor:
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
Introduceți tava de copt cu fileurile de tilapia în cuptor și coaceți la 350 km F timp de 15 minute, până când tilapia este doar gătită, iar fileurile se descuamează ușor cu o furculiță. (Dacă serviți cu sos de fructe de pădure, puteți face sosul în timp ce peștele gătește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
Tarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
14
Scoateți din cuptor și lăsați să stea un minut sau două înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
15
Serviți cu felii de lămâie cu care să stropiți peste pește și/sau sosul opțional de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Coji De La Lamaie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1
Așezați fructele de pădure într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați 1/4 cană de apă și presărați cu zahăr. Aduceți la foc mic și zdrobiți ușor fructele de pădure puțin cu un tocător de cartofi sau cu spatele unei furculițe, suficient pentru a rupe fructele de pădure mai mari. Gatiti usor descoperit cateva minute, pana cand sosul se reduce la un sirop.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.