Tilapia glazurată cu miere cu legume prăjite

Tilapia glazurată cu miere cu legume prăjite
Tilapia glazurată cu miere cu legume prăjite este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 689 calorii, 44G de proteine, și 26g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați file de tilapia, miere, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Legume Rădăcinoase Prăjite Glazurate Cu Miere, Tilapia glazurată cu miere-ghimbir, și Tilapian prăjit și legume pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Revista