Tilapia De Inspirație Thailandeză Cu Salată De Morcovi
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Tilapia de inspirație thailandeză cu salată de morcovi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 374 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, coajă de tei, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă Ușoară De Morcovi De Inspirație Thailandeză, Salată De Naut De Inspirație Thailandeză, și Salată de Mango de dovlecei de inspirație Thailandeză.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.