Tilapia Cu Usturoi De Lămâie

Tilapia Cu Usturoi De Lămâie
Tilapia cu usturoi de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 12,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 137g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 771 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, fulgi de pătrunjel, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tilapia Cu Usturoi De Lămâie, Tilapia Cu Usturoi De Lămâie, și Tilapia cu usturoi și lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°; pulverizați un vas de copt cu spray antiaderent sau ștergeți cu scurtare tradițională.Clătiți fileurile de tilapia sub apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
ScurtareaScurtarea
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați fileurile în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se toarnă zeama de lămâie peste fileuri, apoi se strecoară untul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
4
Se presară usturoi, pătrunjel și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele este alb și fulgi când este tras cu o furculiță, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate65
Revista