Tilapia Cu Lămâie Cu Usturoi La Cuptor

Tilapia Cu Lămâie Cu Usturoi La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapian cu lămâie de usturoi la cuptor. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 6 și costă $3.14 pe portie. 367 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tilapia Cu Usturoi De Lămâie, Tilapia Cu Usturoi De Lămâie, și Tilapia cu usturoi și lămâie.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista