Tilapia cu crustă de cartof violet și ulei de rozmarin de arpagic

Tilapia cu crustă de cartof violet și ulei de rozmarin de arpagic este un fără gluten, prietenos cu fodmap, pescatarian și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. O porție conține 505 calorii, 24g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, cartofi mov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 20 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 227 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tilapia cu crustă de cartof violet și ulei de rozmarin de arpagic, Parmezan De Cartofi Și Tilapia Cu Crustă De Arpagic, și Supă de plăcintă cu cartofi dulci mov și năut cu biscuiți de rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Așezați fileurile de pește pe o suprafață de lucru și condimentați cu sare și piper. Completați fiecare dintre fileuri cu suficiente felii de cartof pentru a acoperi complet suprafața peștelui, suprapunând cartofii ca șindrilele.
Presărați cartofii cu puțin mai multă sare și piper, iar cele 1 lingură de frunze de rozmarin.
Încălziți o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați uleiul de măsline și untul. Când untul este topit și uleiul este fierbinte, adăugați peștele, cu cartoful în jos.
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți până când peștele este gătit, aproximativ 15 până la 17 minute.
Între timp, combinați uleiul de măsline extravirgin, arpagicul, restul de 1 lingură de rozmarin, sare și piper într-un castron mic.
Pentru a servi, așezați peștele pe farfurii de servire, cu cartoful în sus.
Stropiți peștele și farfuria cu uleiul de arpagic.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.