Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapian cu piper de lămâie ars. Această rețetă servește 6. Pentru $5.45 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 478 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei de măsline, oțet de șampanie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Tilapia prăjită cu vinetă de Kale și lămâie, Tilapia arsă în tigaie cu sos de Caper de lămâie, și Tilapia cu escarol și ulei de lămâie-piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În robotul de bucătărie, așezați oțetul, muștarul, șalota, cimbru și gălbenușurile de ou pasteurizate. Acoperi; proces până la omogenizare. Cu mașina în funcțiune, adăugați 1 cană de ulei de semințe de dovleac și apoi 1 cană de ulei de măsline, 1 lingură la un moment dat. Dacă amestecul devine prea gros, adăugați 1 lingură de apă cu gheață. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă semințele de dovleac. Refrigerați în timp ce faceți tilapia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Semințe De Dovleac
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Semințe De Dovleac
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Tilapia
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Așezați făina, 2 ouă și firimiturile de pâine în 3 feluri de mâncare separate. Înmuiați fiecare file în făină, apoi în ouă și, în cele din urmă, dragați pe ambele părți în pesmet, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Încălziți 2 skillets la foc mare. Împărțiți 3 linguri de ulei de măsline uniform între skillets. Când este fierbinte, adăugați peștele; reduceți focul la mediu și gătiți până se rumenesc frumos, aproximativ 5 minute. Întoarceți peștele și gătiți pe a doua parte până când peștele se face pe tot parcursul (testați cu o furculiță), aproximativ 4 minute, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Transferați peștele pe 6 farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Se ornează cu pene de lămâie. Aruncați salata cu o porție din pansament; împărțiți între farfurii de pește. Puneți o parte din pansamentul suplimentar peste pește; presărați semințe de rodie peste toate și bucurați-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Rodie
Pană De Lămâie
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.