Tilapia Cu Ardei Iute De Lămâie

Tilapia Cu Ardei Iute De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapian cu piper de lămâie ars. Această rețetă servește 6. Pentru $5.45 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 478 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei de măsline, oțet de șampanie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Tilapia prăjită cu vinetă de Kale și lămâie, Tilapia arsă în tigaie cu sos de Caper de lămâie, și Tilapia cu escarol și ulei de lămâie-piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În robotul de bucătărie, așezați oțetul, muștarul, șalota, cimbru și gălbenușurile de ou pasteurizate. Acoperi; proces până la omogenizare. Cu mașina în funcțiune, adăugați 1 cană de ulei de semințe de dovleac și apoi 1 cană de ulei de măsline, 1 lingură la un moment dat. Dacă amestecul devine prea gros, adăugați 1 lingură de apă cu gheață. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă semințele de dovleac. Refrigerați în timp ce faceți tilapia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Semințe De DovleacUlei De Semințe De Dovleac
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
TilapiaTilapia
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Așezați făina, 2 ouă și firimiturile de pâine în 3 feluri de mâncare separate. Înmuiați fiecare file în făină, apoi în ouă și, în cele din urmă, dragați pe ambele părți în pesmet, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Încălziți 2 skillets la foc mare. Împărțiți 3 linguri de ulei de măsline uniform între skillets. Când este fierbinte, adăugați peștele; reduceți focul la mediu și gătiți până se rumenesc frumos, aproximativ 5 minute. Întoarceți peștele și gătiți pe a doua parte până când peștele se face pe tot parcursul (testați cu o furculiță), aproximativ 4 minute, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Transferați peștele pe 6 farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Se ornează cu pene de lămâie. Aruncați salata cu o porție din pansament; împărțiți între farfurii de pește. Puneți o parte din pansamentul suplimentar peste pește; presărați semințe de rodie peste toate și bucurați-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista