Tilapia crocantă la cuptor cu Fettuccine de lămâie-roșii

Tilapia crocantă la cuptor cu Fettuccine de lămâie-roșii
Tilapia crocantă la cuptor cu Fettuccine cu lămâie - roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 898 calorii, 45g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, boia de ardei, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Tilapia Crocantă La Cuptor, Tilapia Cu Crustă De Tortilla La Cuptor, și Fettuccine De Roșii Și Usturoi Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Radeți coaja de la lămâi la 4 lingurițe egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
3
Tăiați lămâile în jumătate; strângeți sucul din lămâi într-o ceașcă de măsurare pentru a egala 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
4
Combinați panko, paprika și 2 lingurițe. coaja de lămâie într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
5
Presărați pește cu 1 linguriță. sare. Scufundați peștele în 1/4 cană de unt topit; dragă în amestec panko, apăsând panko pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
PeștePește
SareSare
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
6
Așezați peștele pe un suport ușor uns într-o tigaie de carne căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
7
Stropiți restul de 2 linguri. unt topit peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește
8
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Între timp, pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului. Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu; se adaugă ceapa și se sotează 5 până la 6 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați usturoi și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
11
Adăugați roșiile și gătiți 5 până la 6 minute sau până când amestecul de roșii începe să se îngroașe. Se amestecă 2 linguri. suc de lămâie, 2 linguri. capere și restul de 2 lingurițe. coaja de lămâie și 1 linguriță. sare; gatiti 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
TomateTomate
CapereCapere
SareSare
12
Se ia de pe foc și se aruncă cu paste fierte fierbinți, brânză feta și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Brânză FetaBrânză Feta
BusuiocBusuioc
13
Se servește cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista